Din varukorg är tom.
Sök
Svenska
  • English
  • Български
  • Hrvatski
  • Česky
  • Dansk
  • Eesti
  • Français
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Magyar
  • Italiano
  • Lietuvių
  • Polski
  • Português (BR)
  • Português
  • Română
  • Русский
  • Slovenščina
  • Español
  • Svenska
  • Українська
£ British Pound
  • £ - British Pound
  • $ - US Dollar
  • € - Euro
Filters

Sekretesspolicy

Välkommen till Wild Thang Limiteds sekretesspolicy.

Wild Thang Limited respekterar din integritet och skyddar sekretessen i dina personuppgifter. Denna sekretesspolicy informerar dig om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter när du besöker PokerStars Store som underhålls av Wild Thang Limited (oavsett var du befinner dig), vilka rättigheter du har och hur lagen skyddar dig.

  1. Viktig information och vilka vi är

    Syftet med denna sekretesspolicy

    Syftet med denna sekretesspolicy är att informera dig om hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter när du använder vår sajt, inklusive alla uppgifter som du tillhandahåller via vår sajt när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, köper en produkt eller registrerar ett konto hos oss. Vår sajt är inte avsedd för barn och vi samlar inte medvetet in uppgifter om barn. Det är viktigt att du läser denna sekretesspolicy tillsammans med andra meddelanden om integritet och behandling som vi kan tillhandahålla när vi samlar in eller behandlar dina personuppgifter, så att du är fullt medveten om hur och varför vi använder din data. Denna sekretesspolicy kompletterar andra policyer och är inte avsedd att åsidosätta dem.

    Registeransvarig

    Wild Thang Limited är operatören av webbsajten PokerStars Store och registeransvarig (även känt som data controller) för personuppgifter som samlas in vid försäljning av produkter via webbsajten. Wild Thang Limited kallas kollektivt "vi", "oss" eller "vår" i denna sekretesspolicy. Wild Thang Limited är ett aktiebolag registrerat i Storbritannien och Irland. Denna sekretesspolicy utges för Wild Thang Limited, så när Wild Thang Limited, "vi", "oss" eller "vår" nämns i denna integritetsspolicy, avses Wild Thang Limited som ansvarar för behandling av dina uppgifter i samband med webbsajten PokerStars Store.

    Dataskyddsansvarig

    Vår Data Protection Officer (DPO) ansvarar för översyn av frågor relaterade till denna sekretesspolicy. Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, inkluderat begäran om att utöva dina rättigheter, kontakta vår DPO via webbsajtens kontaktformulär. Kundtjänst för denna sajt hanteras av TSG Interactive Services Limited, även känt som PokerStars ("TSG"), för Wild Thang Limited. TSG får dina personuppgifter från oss för att kunna tillhandahålla kundtjänst.

    Kontaktuppgifter

    Fullständiga kontaktuppgifter:
    Fullständigt namn eller juridisk person: Wild Lhang Limited
    Postadress: 331-337 Derby Road, Bootle, Liverpool L20 8LQ UK

    Om du har några frågor, uppskattar vi om vi får chansen att hantera dem som första instans. Om du vill prata med oss om något ber vi dig kontakta oss via formuläret Kontakta oss. Du har rätt att när som helst lämna in ett klagomål till Information Commissioner's Office (ICO), Storbritanniens tillsynsmyndighet för dataskydd (www.ico.org.uk).

    Ändringar i policy

    Vi kan ändra och uppdatera denna policy då och då. Eventuella framtida ändringar kommer att publiceras på denna sida. Datumet för senaste uppdateringen av denna sekretesspolicy visas längst upp på sidan.

    Tredje parts länkar

    Denna sajt kan innehålla länkar till tredje parts sajter, plug-ins och applikationer. Om du klickar på dessa länkar eller aktiverar en anslutning är det tillåtet för tredje part att samla in eller dela data om dig. Vi kontrollerar inte dessa tredje parts sajter och är inte ansvariga för deras sekretesspolicyer. Vi rekommenderar att du läser sekretesspolicyn på varje sajt du besöker när du lämnar vår sajt.

  2. Data som vi samlar in om dig

    Persondata eller personuppgifter är all information om en individ som kan användas för att identifiera individen. Det inkluderar inte data där identiteten har tagit bort (anonym data).

    Vi kan samla, använda, lagra och överföra olika typer av personuppgifter som du ger oss via vår sajt eller genom att använda våra applikationer, eller genom kommunikation via telefon, e-post eller annat, och vi har grupperat denna data enligt följande:

    • Identitetsuppgifter inkluderar förnamn, mellannamn, namn som ogift, efternamn eller liknande.
    • Kontaktuppgifter inkluderar faktureringsadress, leveransadress, mejladress och telefonnummer.
    • Finansiella uppgifter inkluderar kortuppgifter.
    • Transaktionsuppgifter inkluderar information om betalningar till och från dig samt annan information om de produkter du köpt av oss.
    • Teknisk data inkluderar IP-adress, inloggningsuppgifter, typ och version av webbläsare, tidszon och plats, typ och version av plug-ins, operativsystem, plattform och annan teknisk data från den enhet som du använder för att få tillgång till denna sajt.
    • Profildata inkluderar ditt användarnamn och lösenord, dina köp och dina beställningar.
    • Användningsdata inkluderar information om hur du använder vår sajt och våra produkter och tjänster.
    • Data om marknadsföring och kommunikation inkluderar dina val för att ta emot marknadsföring från Wild Thang Limited. Vi ber dig hålla oss uppdaterade om dina personuppgifter ändras. Vi samlar även in, använder och delar aggregerad data som demografisk data och statistik. Aggregerad data kan härledas från dina personuppgifter men betraktas inte som personuppgifter enligt dataskyddslagen eftersom den inte kan avslöja din identitet, varken direkt eller indirekt.

    Vi samlar inte in några specialkategorier av personuppgifter (detta inkluderar information om ras, etnicitet, religion/filosofi, sexliv, sexuell läggning, politiska åsikter, fackligt medlemskap, hälsa samt genetisk och biometrisk data). Vi samlar inte heller in information om domar och brott.

    Om du inte lämnar personuppgifter

    När vi behöver samla in personuppgifter från dig enligt lag eller enligt villkor i ett kontrakt med dig, och du inte lämnar dessa personuppgifter, kan vi inte uppfylla kontraktet vi har eller försöker ingå med dig (till exempel för att tillhandahålla dig med produkter). I dessa fall kanske vi inte kan behandla din beställning av en produkt eller så måste vi avbryta en beställning du har gjort, men vi kommer då att meddela dig om detta.

  3. Hur samlas dina personuppgifter in?

    Direkt interaktion. Du kan lämna dina identitets-, kontakt- och finansiella uppgifter till oss genom att fylla i formulär eller genom kommunikation via post, telefon, mejl eller annat. Detta inkluderar personuppgifter som du lämnar när du:

    • beställer våra produkter;
    • skapar ett konto på vår sajt;
    • prenumererar på vårt nyhetsbrev;
    • begär att marknadsföringsmaterial skickas till dig; eller
    • ger oss feedback.

    Automatiserad teknik. När du interagerar med vår sajt samlar vi automatiskt in teknisk data om din utrustning, ditt surfbeteende och mönster. Vi samlar in denna data genom att använda cookies och liknande teknik. Vi kan även få teknisk data om dig när du besöker andra sajter som använder våra cookies. Se nedan för mer information om cookies.

    Tredje part eller offentliga källor. Vi kan även få personuppgifter från olika tredje parter enligt nedan:

    • teknisk data från analystjänster som Google baserade utanför EU;
    • kontaktuppgifter, finansiella uppgifter, och transaktionsuppgifter från leverantörer av tekniska tjänster, betalningstjänster och leveranstjänster, baserade inom eller utanför EU;
    • identitets- och kontaktuppgifter från företag som aggregerar och säljer data; och
    • identitets- och kontaktuppgifter från offentligt tillgängliga källor som bolagsverk och röstlängder inom EU.
  4. Hur vi använder dina personuppgifter

    Vi kommer endast att använda dina personuppgifter när lagen tillåter det. I de flesta fall kommer vi att använda din data i följande sammanhang:

    • när vi behöver använda dina personuppgifter för att uppfylla ett kontrakt vi har eller försöker ingå med dig;
    • när det är nödvändigt för våra legitima intressen (eller en tredje parts) och dina intressen och grundläggande rättigheter inte åsidosätter sådana intressen;
    • när vi måste uppfylla en skyldighet enligt lag eller reglering; och
    • till köpare (eller prospektiv köpare) av ett företag eller en tillgång som vi säljer (eller planerar att sälja).

    I allmänhet förlitar vi oss inte på ditt godkännande som rättslig grund för att behandla dina personuppgifter. Om vi skulle förlita oss på ditt godkännande har du rätt att ta tillbaka ditt godkännande när som helst genom att kontakta oss. Du kan ta tillbaka ditt godkännande av specifik marknadsföring såsom beskrivs i sektionen 'Välja bort' nedan.

    Paragrafen och tabellen nedan visar i vilka syften vi använder dina personuppgifter.

    Syften för att använda dina personuppgifter

    I tabellformat nedan ser du en beskrivning av vilka sätt som vi planerar att använda dina personuppgifter, och vilka lagliga grunder vi baserar dessa på. Där det är lämpligt har vi även identifierat vad våra legitima intressen är (se ordlistan i paragraf 10 för en definition av legitima intressen).

    Notera att vi kan behandla dina personuppgifter av mer än en laglig anledning, beroende av i vilket syfte vi använder din data. Kontakta oss om du behöver mer information om vilka lagliga grunder vi baserar vår behandling av dina personuppgifter på när mer än en anledning anges enligt tabellen nedan.

    Syfte/Aktivitet

    Typ av data

    Laglig grund för att behandla personuppgifter inklusive legitima intressen

    För att registrera dig som ny kund på webbsajten starsstore.com

    (a) Identitet
    (b) Kontakt

    Uppfylla ett kontrakt med dig (se ordlistan i paragraf 10 för en definition av att uppfylla ett kontrakt)

    För att behandla och leverera din beställning, inklusive:
    (a) Hantera betalningar, avgifter och kostnader
    (b) Driva in skulder till oss

    (a) Identitet
    (b) Kontakt
    (c) Finansiell
    (d) Transaktion
    (e) Marknadsföring och kommunikation

    (a) Uppfylla ett kontrakt med dig
    (b) Nödvändigt för våra legitima intressen (att driva in skulder)

    För att hantera vår relation med dig, inklusive:
    (a) Meddela dig angående ändringar i våra villkor eller vår sekretesspolicy
    (b), Be dig lämna ett omdöme, ge feedback eller svara på en enkät

    (a) Identitet
    (b) Kontakt
    (c) Profil
    (d) Marknadsföring och kommunikation

    (a) Uppfylla ett kontrakt med dig
    (b) Nödvändigt för att uppfylla en juridisk skyldighet
    (c) Nödvändigt för våra legitima intressen (att hålla våra register uppdaterade och studera hur kunder använder våra produkter/tjänster)

    Att administrera och skydda vår verksamhet och denna sajt (inkluderat felsökning, dataanalys, testning, systemunderhåll, support, rapportering och datalagring)

    (a) Identitet
    (b) Kontakt
    (c) Teknisk

    (a) Nödvändigt för våra legitima intressen (driva vår verksamhet, administration och IT-tjänster, nätverkssäkerhet, för att förhindra bedrägeri och i samband med omorganisation eller omstrukturering)
    (b) Nödvändigt för att uppfylla en juridisk skyldighet (se ordlistan i paragraf 10 för en definition av att uppfylla en juridisk skyldighet)

    Att använda dataanalyser för att förbättra sajten, produkter/tjänster, marknadsföring, kundrelationer och kundupplevelser

    (a) Teknisk
    (b) Användning

    Nödvändigt för våra legitima intressen (för att definiera olika typer av kunder för våra produkter/tjänster, hålla vår webbsajt uppdaterad och relevant, och utveckla TSG:s marknadsföringsstrategi)

    För att ge dig förslag och rekommendationer om produkter och tjänster som kan intressera dig

    (a) Identitet
    (b) Kontakt
    (c) Teknisk
    (d) Användning
    (e) Profil

    Nödvändigt för TSG:s legitima intressen (utveckla sina produkter/tjänster och få sin verksamhet att växa)

    För att kunna tillhandahålla vår kundtjänst

    (a) Identitet
    (b) Kontakt
    (c) Finansiell
    (d) Transaktion
    (e) Profil

    (a) Uppfylla ett kontrakt med dig
    (b) Nödvändigt för att uppfylla en juridisk skyldighet
    (c) Nödvändigt för våra legitima intressen (för att spara kommunikation i utbildningssyfte, för att förbättra kundtjänsten)

    Marknadsföring

    Vi strävar efter att erbjuda dig val angående viss användning av personuppgifter, särskilt när det gäller marknadsföring och reklam.

    Erbjudanden från oss

    Vi kan använda oss av dina identitetsuppgifter, kontaktuppgifter, teknisk data, användningsdata och profildata för att bilda oss en uppfattning av vad vi tror att du behöver eller vill ha eller vad som kan vara av intresse för dig. På så sätt avgör vi vilka produkter och erbjudanden som kan vara relevanta för dig (vi kallar detta marknadsföring). Du kommer att få marknadsföringsmaterial från oss om du har begärt information från oss eller köpt produkter från oss, och inte avanmält dig från att motta marknadsföring.

    Avanmäla sig

    Du kan be oss sluta skicka marknadsföringsmaterial genom att kontakta oss när som helst. När du avanmäler dig från marknadsföring gäller detta inte de personuppgifter som vi har fått vid produktköp, garantiregistrering, produktupplevelse eller annan transaktion.

    Cookies

    I denna sekretesspolicy använder vi uttrycket "cookie" för att hänvisa till cookies och liknande teknik som vi använder för att lagra information (till exempel webbfyrar). En cookie är en enkel textfil som lagras på din dator eller mobila (eller annan) enhet från en webbplats server, endast den servern kommer att kunna hämta och läsa innehållet för den cookien. Varje cookie är unik för din webbläsare. Den innehåller anonym information, såsom en unik identifierare och webbsajtens namn och vissa siffror och tecken.

    Nästan alla webbplatser och appar du besöker, inklusive vår, använder cookies för att förbättra din användarupplevelse genom att webbplatsen och/eller appen kommer ihåg dig, antingen under tiden du är på sajten (med en 'sessions-cookie'’) eller för upprepade besök (med en 'permanent cookie').

    Cookies används för att förbättra din användning av en webbplats eller app, genom att till exempel låta dig effektivt navigera mellan sidor och spara din preferenser. Cookies gör interaktionen mellan dig och webbsajten snabbare och enklare. Om en webbplats eller app inte använder cookies kommer den att tro att du är en ny besökare varje gång du besöker en ny sida på webbplatsen. Cookies kan även användas för att aktivera inriktad marknadsföring och analysera hur du surfar på en webbplats.

    Du kan lära dig mer om cookies och hur du inaktiverar dem på din webbläsare här.

    Du kan lära dig mer om vilka marknadsförings-cookies som finns på din enhet och du kan inaktivera dem direkt genom att klicka här.

    Ändrat syfte

    Vi kommer endast att använda dina personuppgifter i de syften som de samlades in för om vi inte rimligen anser att vi behöver använda dem i ett annat syfte som är kompatibelt med det ursprungliga syftet. Kontakta oss om du vill få en förklaring på hur behandlingen i det nya syftet är kompatibelt med det ursprungliga syftet. Om vi behöver använda dina personuppgifter i ett orelaterat syfte kommer vi att meddela dig och förklara den lagliga grunden till detta. Notera att vi kan behandla dina personuppgifter utan din vetskap eller medgivande i enlighet med ovanstående regler där så krävs eller är tillåtet enligt lag.

  5. Utlämnande av dina personuppgifter

    Vi kan behöva dela dina personuppgifter med parterna nedan i de syften som vi beskrev i tabellen i paragraf 4 ovan. Interna tredje parter såsom våra anställda eller juridiska personer i Wild Thang Limited. Externa tredje parter såsom specialistsupport för IT och leverantörer och underleverantörer för denna sajts och våra applikationers prestanda, och alla kontrakt vi ingår med dem eller dig, inkluderat Communigator, Qualtrics, budfirmor för att leverera dina paket (till exempel DHL, Royal Mail, DPD), World Pay, Stripe, PayPal Card Payment Solutions.

    Vi delar även dina personuppgifter med TSG för att de ska kunna tillhandahålla kundtjänst.

    Tredje parter till/med vilka vi kan välja att sälja, överföra eller slå samman delar av vår verksamhet eller tillgångar. Alternativt andra verksamheter som vi väljer att förvärva eller slås samman med. Om en ändring sker kan de nya ägarna använda dina personuppgifter på samma sätt som beskrivs i denna sekretesspolicy. Vi kräver att alla tredje parter respekterar säkerheten i dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med gällande lag. Vi tillåter inte att tredje parts tjänsteleverantörer använder dina personuppgifter i egna syften. Vi tillåter endast att de behandlar dina personuppgifter för specificerade syften och i enlighet med våra instruktioner.

  6. Internationella överföringar

    Vi delar dina personuppgifter med Wild Thang Limited och mellan länder där vi verkar, i enlighet med Wild Thang Limiteds policy för dataskydd. Flera av de länder som vi överför dina personuppgifter till utanför EEA har inte tillräckligt skydd för personuppgifter för att godkännas av EU-kommissionen. När vi använder vissa leverantörer (enligt paragraf 5) kan vi använda särskilda kontrakt som är godkända av EU-kommissionen vilket ger personuppgifter adekvat skydd jämfört med inom EU. För mer information, se EU-kommissionens sida: Juridiska standardparagrafer för överföring av personuppgifter till tredje land.

  7. Datasäkerhet

    Vi har implementerat lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra att dina personuppgifter av misstag försvinner, används eller nås av obehöriga, ändras eller avslöjas. V kommer även att begränsa tillgången till dina personuppgifter till de anställda, agenter, leverantörer och tredje parter som har legitima skäl att ta del av dem. De kommer bara att behandla dina personuppgifter enligt våra instruktioner och de har sekretessplikt. Vi har infört procedurer för att vidta åtgärder vid misstänkta brott mot personuppgiftslagar och kommer att meddela dig och gällande tillsynsmyndighet när så krävs enligt lag.

  8. Lagring av data

    Hur länge sparar ni mina personuppgifter? Vi kommer endast att spara dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att uppfylla de syften som de samlades in för, inkluderat för att uppfylla juridiska krav eller krav på bokföring eller rapportering. När vi bedömer hur lång tid som är lämplig att spara dina personuppgifter tar vi hänsyn till mängden, typen och känsligheten i dina personuppgifter, skaderisken vid obehörig användning eller avslöjande av dina personuppgifter, vilka syften vi har för att behandla personuppgifterna och om vi kan uppnå dessa ändamål på annat sätt, samt krav enligt gällande lag. Om du har registrerat dig för att ta emot mejl från oss kommer vi att spara dina personuppgifter i upp till 6 år, och därefter kommer vi att kontakta dig för att få godkännande att fortsätta spara din data och kontakta dig.

  9. Dina rättigheter

    Under vissa omständigheter har du rättigheter till dina personuppgifter enligt dataskyddslagar. Dessa rättigheter gäller även för Wild Thang Limited.

    Marknadsföring

    Vi kommer att informera dig (innan vi samlar in din data) om vi planerar att använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte.

    Ändra uppgifter

    Om du meddelar oss att de personuppgifter vi har om dig är ofullständiga eller felaktiga kommer vi att korrigera eller komplettera informationen så fort som möjligt.

    Radera uppgifter

    Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter, bland annat om vi inte längre behöver dem för det syfte vi samlade in dem eller där vår lagliga grund är att du har gett oss medgivande och du tar tillbaka detta.

    Efter en sådan begäran kommer vi att radera dina personuppgifter utan dröjsmål om vi inte behöver spara dem och detta tillåts enligt lag. Om vi delade dina uppgifter med tredje part vidtar vi rimliga steg för att informera dem om behandling av din begäran.

    Invända mot behandling

    Du har rätt att invända mot att vi behandlar dina personuppgifter där vi baserar det på ett legitimt intresse (eller tredje parts) och det finns något i din unika situation som gör att du har invändningar för att det påverkar dina grundläggande rättigheter och friheter. Du har även rätt att invända mot att vi behandlar dina personuppgifter för direktreklam. I vissa fall kan vi visa att vi har tvingande legitima skäl till att behandla dina personuppgifter som åsidosätter dina rättigheter och friheter.

    Restriktioner för behandling

    Du har rätt att begära att vi slutar behandla dina personuppgifter, men sparar dem, om de är felaktiga, behandlingen är olaglig eller vi inte längre behöver dem. När det finns restriktioner för behandlingen kommer vi endast att fortsätta med den om vi får ett medgivande från dig eller om vi har annan laglig grund för att göra det.

    Tillgång till information

    Du har rätt att få tillgång till den information vi har om dig och den delas vanligtvis ut utan några avgifter eller kostnader. Vi kommer att anstränga oss för att leverera informationen i det format du vill men vi kan ta ut en rimlig avgift om du vill ha flera kopior.

    Dataportabilitet

    Du har rätt att få en kopia av de personuppgifter som du har gett till oss. Kopian kommer att levereras i ett vanligt maskinläsbart format. Du kan även få den skickad direkt från oss till en annan data controller, om det rimligen är tekniskt möjligt. Kontakta oss om du vill utöva någon av de rättigheter som beskrivs ovan.

    Vanligtvis ingen avgift

    Du behöver inte betala något för att få tillgång till dina personuppgifter (eller för att utöva någon av dina andra rättigheter). Vi kan dock kräva en rimlig avgift om din begäran är ogrundad, återkommande eller överdriven. I vissa av dessa fall kan vi även vägra att tillgodose din begäran.

    Återkalla godkännande när som helst

    Du kan återkalla ditt godkännande när som helst i de fall där vi förlitar oss på ditt medgivande för att behandla dina personuppgifter. Detta påverkar dock inte lagligheten i behandlingar som har utförts innan du drog tillbaka ditt godkännande. Vi kanske inte heller kan erbjuda dig vissa produkter eller tjänster om du återkallar ditt godkännande. Vi kommer att upplysa dig om detta när du begär att återkalla ditt godkännande.

    Vad vi kan behöva från dig

    Vi kan behöva begära specifika uppgifter från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter (eller utöva någon av dina andra rättigheter). Detta är en säkerhetsåtgärd för att förhindra att dina personuppgifter avslöjas för någon som inte har rätt till dem. Vi kan även kontakta dig för att fråga efter ytterligare uppgifter i relation till din begäran för att snabba på ärendet.

    Tidsgräns för svar

    Vi försöker att besvara alla legitima krav inom en månad. Ibland kan det dröja längre om din begäran är komplicerad eller om du har skickat in flera begäran samtidigt. I så fall kommer vi att meddela dig och hålla dig uppdaterad.

  10. Ordlista

    LAGLIG GRUND

    Legitimt intresse innebär vårt (eller tredje parts) företags intresse att bedriva och hantera vår (sin) verksamhet för att kunna ge dig den bästa tjänsten/produkten och den bästa och säkraste upplevelsen. Vi överväger och balanserar all potentiell påverkan för dig (både positiv och negativ) och dina rättigheter innan vi behandlar dina personuppgifter för våra legitima intressen. Vi använder inte dina personuppgifter för aktiviteter där våra intressen åsidosätts av den påverkan det har på dig (om vi inte har ditt godkännande eller det krävs/tillåts enligt lag). Du kan få mer information om hur vi väger våra legitima intressen mot potentiell påverkan på dig vid särskilda aktiviteter genom att kontakta oss.

    Uppfylla ett kontrakt innebär att vi behandlar din data där det är nödvändigt för att uppfylla ett kontrakt med dig eller för att kunna ingå ett kontrakt med dig på din begäran.

    Uppfylla en skyldighet enligt lag eller reglering innebär att vi behandlar dina personuppgifter när det är nödvändigt för att uppfylla våra skyldigheter enligt gällande lag eller regelverk.

    V2 03 03 22